fbpx

Låt oss reda ut förvirringar
med lite FAQ!

Vi förstår – du har fortfarande några knutar att lösa. Här är några vanliga frågor som hjälper dig på vägen:

Allmän

Absolut inte. Du behöver inga kodningskunskaper som krävs för att använda MetForm-plugin på din webbplats. Det är en komplett dra-och-släpp Elementor-formulärbyggare. Snarare kan du använda kortkod för att designa ditt formulär eller helt enkelt välja våra 30+ fördefinierade formulärdesigner på stilfliken. Allt som allt, om du använder våra kontaktformulär behöver du inte köpa Elementor pro-versionen.
Om du jämför med andra plugins, vårt premium "telefonnummer." inmatningsfältet tillåter användare att välja prefix landskod telefonnummer från rullgardinsmenyn. Du kan också välja din position, aktivera eller inaktivera etiketten och ändra mobilnumret om du vill ändra prefixets landskod.

Gör användarnas betalningspolicy enkel genom att använda betalningsmetoden till ditt formulär. Med vårt inmatningsfält för betalningsmetod kan du välja din betalningsgateway som Paypal eller Stripe.  

Här är de andra funktionerna som du kan göra med detta kontaktformulär Elementor sidbyggare:

 • Omdirigera till framgångsrik URL (om godkänd)
 • Omdirigera till misslyckad/avbryt URL (om misslyckades)
 • Integrera Paypal med Ja/Nej-växeln
 • Visa/dölj etikett
 • Redigerbar position, layout, namnfält, textfärg, platshållare
 • Alternativ för betalningsvisning: Vertikal/Horisontell 
 • Lägg till/ta bort en betalningsmetod 
 • Växla till obligatoriskt alternativ
 • Villkorlig logik
 • Stilar i etikett och bild

Självklart. Du kan integrera Google Maps Location med ditt elementor-kontaktformulär och enkelt identifiera dina prenumeranters plats från rullgardinsmenyn. Det hjälper dig att hitta den exakta platsen varifrån dina prenumeranter fyller i formulären.

Du är fri att anpassa stilarna och elementen också på innehållsfliken på din webbplats.

Det är verkligen viktigt att få feedback från användare för att förbättra en bättre webbplatsupplevelse. Tillåt användare att ge sin reaktion med inmatningsfält för gilla och ogillar genom att bara dra och släppa fältet.

Här är feedbackfunktionerna som du kan göra med MetForm:

 • Räknar gilla/ogilla-nummer från användare
 • Lätt att konfigurera 
 • Redigerbar position, layout, namn
 • Växla till obligatoriskt alternativ
 • Stilar i inmatningsetikett 
Nej! Du kan använda den med den kostnadsfria versionen av Elementor. Om du behöver extra funktioner kan du också använda Elementor Pro med vårt plugin.

Stöd

MetForm är ett tillägg för Elementor Builder för att bygga alla typer av formulär. Vad du allt behöver är Elementor-plugin. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Elementor på din webbplats för att få ut det bästa av MetForm.
När din MetForm-prenumeration löper ut kommer vårt system att skicka meddelandet till dig flera gånger för att förnya din prenumeration. Om du bestämmer dig för att inte förnya den, oroa dig inte. Du kommer fortfarande att kunna fortsätta använda vårt plugin på din webbplats. Men du kommer inte att få tillgång till våra pluginuppdateringar och support.
Jo det kan du! Alla prissättningsalternativ för MetForm låter dig använda den på dina klientwebbplatser.
Definitivt! Det fungerar med vilket tema du vill. Vi har testat alla de mest populära teman med vårt plugin.
Ja! Du kan uppgradera från vilket paket som helst till ett överlägset. Du behöver bara betala mellanskillnaden som beräknas mot tiden tills din prenumerationsperiod går ut.
Det årliga paketet för MetForm lovar ett års support och uppdateringar från oss. Medan livstidspaketet erbjuder livstidsuppdatering och support.
Ja. Du kommer att få ett meddelande om förnyelsedatumet några dagar innan utgångsdatumet. Om du inte vill förnya den kan du säga upp prenumerationen.
Ja! Du kan säga upp din prenumerationsplan när som helst. Kontakta bara vårt supportteam för att säga upp din prenumeration.
Vi är säkra på att du kommer att älska MetForm. Men om du har ett problem inom 14 dagar som vi inte kan lösa via support, är du mer än välkommen att få full återbetalning!
Vi accepterar PayPal, Mastercard, Visa, Maestro, American Express, Discover, Diners Club, JCB och Union Pay.
Inte alls. MetForm byggd för prestanda. Den levererar optimerad kod.
Ja. Men du måste nå oss för en lagerlicens. Nå oss via [email protected] med alla dina uppgifter om temat där du vill använda det.

Lås upp den fulla potentialen hos WordPress. Gå med i 100 000+ webbplatser
bildar på rätt sätt!