fbpx

De smartaste människorna i
rummet har talat!

Människor runt om i världen bröt sina barriärer med formulär, sparade tid och föll i ❤️ med Metform. Här är bevisen -

Plugin för bästa formulär

Detta plugin har tagit våra webbplatser från små till medelstora företagsverksamheter till storskaliga verksamheter tack vare de oändliga möjligheter som kommer med Elementor-byggaren

@yecmedia

på WordPress.org

Bra tillägg

Det enklaste och snabbaste sättet att skapa långa och mer komplexa formulär i Elementor. Utvecklaren svarade snabbt på mina förslag på förbättringar.
Tack!

@cparris

på WordPress.org

Bra formbyggare för elementor

MetForm fungerar utmärkt med Elementor. Att designa ett formulär är väldigt enkelt, formuläret fungerar bra och formateringen av e-postmeddelanden ser bra ut också. Riktigt bra jobbat med detta plugin!

@cparris

på WordPress.org

Enastående plugin!

Jag har använt gratisversionen i över ett år. Detta är den bästa fria formbyggaren för elementor! Det bästa! Jag har provat nästan allt och jag köpte proversionen.

@cryworker

på WordPress.org

Intressant och bra plugin

Verkar vara ganska intressant och bra plugin. Jag har provat denna plug-in ett par webbplatser och verkar vara ganska utmärkt.

@monir1999

på WordPress.org

oumbärlig förlängning

Detta är ett kvalitetstillägg som låter dig arbeta direkt på "formuläret" och automatiskt infoga det i Elementor. Allt detta med stora tidsbesparingar.

@roxpoz

på WordPress.org

Bästa Form Builder IMO

Detta är allt en formbyggare kan vara! När du bygger på Elementor är det svårt att hitta en formbyggare som verkligen är anpassningsbar med hjälp av elementorbyggaren. Detta plugin är en livräddare! Att vara gratis är en otrolig bonus

@aktionsanalys

på WordPress.org

Verkar vara ganska intressant

Har provat denna plugg på ett par webbplatser och verkar vara ganska underbar. Behöver ett par minuter för att ta reda på vad som är var och hur det fungerar, men när du väl får det är det lätt efter det.

@lilbumbee

på WordPress.org

Bra funktionalitet och support!

Team över på metform har definitivt överträffat sig själva när det gäller att sätta alla funktioner man kan behöva och kan inte vänta på några av de nya funktionerna på deras färdplan! Deras support är också på topp!

@kamarch

på WordPress.org

Bra alternativ, lätt att använda

Det är bra att ha ett formuläralternativ som är både gratis och lätt att använda. Det Elementor-liknande gränssnittet gör skapandet snabbt och enkelt och erbjuder allt jag behöver för en snabb, enkel form.

@jamiephilpott

på WordPress.org

Riktigt bra

Om du söker efter en lättanvänd kontaktformulärbyggare som integreras direkt med Elementor, sök inte längre. Metform tjäna mer än jobbet begärt ^^ Fortsätt så här.

@sinox974

på WordPress.org

Enkelt och effektivt

Lätt att använda och integrering på sidan. Mon formulaire n'était pas particulièrement complexe. L'extension a parfaitement rempli le rôle et répondu à mes attentes.

@annaober

på WordPress.org

Om Metform

Jag är mycket tack till Metform Development Team och allt. De löser är frågor för att bygga webbplatser Kontaktformulär. Jag älskar att bygga hemsidor från elementor och det finns ett av de bästa kontaktformulären lätt att använda, lätt att bygga.
Tack Metform,
GoodJob Team

@ksourcecode12

på WordPress.org

Plugin så kraftfull och teknisk support förtjänar 5 av 5

Jag ändrade recensionen eftersom pluginet verkligen är värt det och vad den tekniska supporten gjorde för att hjälpa mig att lösa problemet var exceptionell. Det minsta jag gör är att berätta för rätt teknisk support för att hjälpa mig

@yahya1911

på WordPress.org

Utmärkt kundsupport och ett mycket användbart plugin!

Med tanke på att detta plugin är gratis är det väldigt användbart. Mina webbplatssidor drar nytta av det eftersom det ger mig en bättre förståelse för min publik och kunder. När jag har kontaktat supportteamet för ett tekniskt problem har jag fått utmärkt kundsupport med individuell service. Vänligen acceptera mitt uppriktiga tack!

@krystynanaryzhna

på WordPress.org

Lås upp den fulla potentialen hos WordPress. Gå med i 300 000+ webbplatser
bildar på rätt sätt!