fbpx

Lad os rydde op i forvirringerne
med nogle FAQ!

Vi forstår det - du har stadig et par knob at løse. Her er nogle ofte stillede spørgsmål for at hjælpe dig på vej:

Generel

Absolut ikke. Du behøver ingen kodningsfærdigheder for at bruge MetForm plugin på dit websted. Det er en komplet træk-og-slip Elementor-formularbygger. I stedet kan du bruge kortkode til at designe din formular eller blot gå efter vores 30+ foruddefinerede formulardesigns i stilfanen. Alt i alt, hvis du bruger vores kontaktformularer, behøver du ikke købe Elementor pro-versionen.
Hvis du sammenligner med andre plugins, er vores premium 'telefonnr.' inputfeltet tillader brugere at vælge præfiks-landekodetelefonnumre fra rullelisten. Du kan også vælge din position, aktivere eller deaktivere etiketten og ændre mobilnummeret, hvis du vil ændre præfikset landekode.

Gør brugernes betalingspolitik let ved at bruge betalingsmetoden til din formular. Med vores indtastningsfelt for betalingsmetode kan du vælge din betalingsgateway som Paypal eller Stripe.  

Her er de andre funktioner, du kan gøre med denne kontaktformular Elementor sidebygger:

 • Omdiriger til vellykket URL (hvis bestået)
 • Omdiriger til fejl/annuller URL (hvis mislykkedes)
 • Integrer Paypal med Ja/Nej skifte
 • Vis/skjul etiket
 • Redigerbar position, layout, navnefelt, tekstfarve, pladsholder
 • Betalingsvisningsmulighed: Lodret/vandret 
 • Tilføj/slet en betalingsmetode 
 • Påkrævet indstilling til/fra
 • Betinget logik
 • Styles i etiket og billede

Selvfølgelig. Du kan integrere Google Maps Location med din elementor-kontaktformular og nemt identificere dine abonnenters placering fra rullelisten. Det hjælper dig med at finde den nøjagtige placering, hvorfra dine abonnenter udfylder formularerne.

Du er fri til at tilpasse stilarterne og elementerne i indholdsfanen på din hjemmeside.

Det er virkelig vigtigt at få feedback fra brugerne for at forbedre en bedre hjemmesideoplevelse. Tillad brugere at give deres reaktion ved at bruge "synes godt om" og "dislike" inputfelter ved blot at trække og slippe feltet.

Her er de feedback-funktioner, du kan gøre med MetForm:

 • Tæller Like/Dislike-nummer fra bruger
 • Nem at konfigurere 
 • Redigerbar position, layout, navn
 • Påkrævet indstilling til/fra
 • Styles i input-etiket 
Ingen! Du kan bruge det med den gratis version af Elementor. Hvis du har brug for ekstra funktioner, så kan du også bruge Elementor Pro med vores plugin.

Support

MetForm er en tilføjelse til Elementor builder til at bygge enhver form for form. Hvad du alt har brug for er Elementor-plugin'et. Vi anbefaler dig at bruge den nyeste version af Elementor på din hjemmeside for at få det bedste ud af MetForm.
Ja, bare tag et kig på vores video-screencasts. Tjek venligst her:
https://www.youtube.com/watch?PL3t2OjZ6gY8MVnyA4OLB6qXb77-roJOuY
Når dit MetForm-abonnement udløber, vil vores system sende meddelelsen til dig flere gange for at forny dit abonnement. Hvis du beslutter dig for ikke at forny den, ingen bekymringer. Du vil stadig være i stand til at fortsætte med at bruge vores plugin på din hjemmeside. Men du får ikke adgang til vores plugin-opdateringer og support.
Ja du kan! Alle prissætningsmulighederne i MetForm giver dig mulighed for at bruge den på dine kundewebsteder.
Helt bestemt! Det fungerer med ethvert tema, du kan lide. Vi har testet alle de mest populære temaer med vores plugin.
Ja! Du kan opgradere fra enhver pakke til en overlegen. Du skal kun betale forskellen, som beregnes mod tiden indtil din abonnementsperiode udløber.
Den årlige pakke af MetForm lover et års support og opdateringer fra os. Mens livstidspakken tilbyder livstidsopdatering og support.
Ja. Du vil få besked om fornyelsesdatoen et par dage før udløbsdatoen. Hvis du ikke ønsker at forny det, kan du opsige abonnementet.
Ja! Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du skal bare kontakte vores supportteam for at annullere dit abonnement.
Vi er sikre på, at du vil elske MetForm. Men hvis du har et problem inden for 14 dage, som vi ikke kan løse via support, er du mere end velkommen til at få fuld refusion!
Vi accepterer PayPal, Mastercard, Visa, Maestro, American Express, Discover, Diners Club, JCB og Union Pay.
Slet ikke. MetForm bygget til ydeevne. Det leverer optimeret kode.
Ja. Men du skal kontakte os for at få en lagerlicens. Kontakt os ved at bruge [email protected] med alle dine detaljer om det tema, du vil bruge det i.

Lås op for det fulde potentiale i WordPress. Vær med til at bygge mere end 100.000 websteder
danner den rigtige måde!