fbpx

De klogeste mennesker i
værelse har talt!

Folk over hele kloden brød deres barrierer med formularer, sparede tid og faldt i ❤️ med Metform. Her er beviserne -

Det bedste form-plugin

Dette plugin har taget vores websteder fra små til mellemstore virksomheder til store operationer takket være de uendelige muligheder, der følger med Elementor-builderen

@yecmedia

på WordPress.org

Fantastisk tilføjelse

Den nemmeste og hurtigste måde at skabe lange og mere komplekse formularer i Elementor. Udvikler svarede hurtigt på mine forslag til forbedringer.
Tak!

@cparris

på WordPress.org

Fantastisk formbygger til elementor

MetForm fungerer godt med Elementor. Det er virkelig nemt at designe en formular, formularen fungerer godt, og formateringen af indsendelses-e-mails ser også godt ud. Virkelig godt arbejde med dette plugin!

@cparris

på WordPress.org

Fremragende plugin!

Jeg har brugt den gratis version i over et år. Dette er den bedste friformbygger til elementor! Det bedste! Jeg har prøvet næsten alt, og jeg købte pro-versionen.

@cryworker

på WordPress.org

Interessant og godt plugin

Ser ud til at være ret interessant og godt plugin. Jeg har prøvet denne plug-in et par websteder og ser ud til at være ganske fremragende.

@monir1999

på WordPress.org

uundværlig forlængelse

Dette er en kvalitetsudvidelse, der giver dig mulighed for at arbejde direkte på "formularen" og automatisk indsætte den i Elementor. Alt dette med store tidsbesparelser.

@roxpoz

på WordPress.org

Bedste Form Builder IMO

Dette er alt, hvad en formbygger kan være! Når du bygger på Elementor, er det svært at finde en formularbygger, der virkelig kan tilpasses ved hjælp af elementor builder. Dette plugin er en livredder! At være fri er en utrolig bonus

@handlingsanalyse

på WordPress.org

Ser ud til at være ret interessant

Har prøvet dette stik på et par hjemmesider og ser ud til at være ret vidunderligt. Bruger et par minutter til at finde ud af, hvad der er hvor, og hvordan det fungerer, men når du først får det, er det en leg efter det.

@lilbumbee

på WordPress.org

Fantastisk funktionalitet og support!

Teamet hos metform har helt sikkert overgået sig selv med at sætte alle de funktioner, man kunne få brug for, og kan ikke vente på nogle af de nye funktioner på deres køreplan! Deres support er også i top!

@kamarch

på WordPress.org

Gode muligheder, nem at bruge

Det er fantastisk at have en formularmulighed, der er både gratis og nem at bruge. Den Elementor-lignende grænseflade gør oprettelse hurtig og nem og tilbyder alt, hvad jeg har brug for til en hurtig, enkel formular.

@jamiephilpott

på WordPress.org

Rigtig god en

Hvis du søger efter en brugervenlig kontaktformularbygger, der integrerer direkte med Elementor, skal du ikke søge længere. Metform tjene mere end det job, der blev bedt om ^^ Fortsæt venligst sådan.

@sinox974

på WordPress.org

Enkel og effektiv

Nem at bruge og integrer på siden. Mon formulaire n'était pas particulièrement complexe. L'extension a parfaitement rempli le rôle et répondu à mes attentes.

@annaober

på WordPress.org

Om Metform

Jeg er meget tak til Metform Development Team og alle. De løser er problemer med at bygge websteder Kontaktformularer. Jeg elsker at bygge hjemmesider fra elementor, og der er en af de bedste kontaktformularer, der er nem at bruge, nem at bygge.
Tak Metform,
GoodJob Team

@ksourcecode12

på WordPress.org

Plugin'et så kraftfuldt og den tekniske support fortjener 5 ud af 5

Jeg ændrede anmeldelsen, fordi plugin'et virkelig er det værd, og hvad den tekniske support gjorde for at hjælpe mig med at løse problemet var usædvanlig. Det mindste jeg gør er at fortælle den rigtige tekniske support for at hjælpe mig

@yahya1911

på WordPress.org

Fremragende kundesupport og et meget nyttigt plugin!

I betragtning af at dette plugin er gratis, er det meget nyttigt. Mine webstedssider drager fordel af det, da det giver mig en bedre forståelse af mit publikum og kunder. Hver gang jeg har kontaktet supportteamet for et teknisk problem, har jeg modtaget fremragende kundesupport med individualiseret service. Modtag venligst min oprigtige tak!

@krystynanaryzhna

på WordPress.org

Lås op for det fulde potentiale i WordPress. Vær med til at bygge mere end 300.000 websteder
danner den rigtige måde!