Elementor-widgets og funktioner

De mest fleksible tilføjelseselementer til elementor sidebygger er til din rådighed!

Møde (1)

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Ja, ElementsKit fungerer problemfrit på multisites såvel som på ethvert Elementor WordPress-websted.

Selvfølgelig. ElementsKit fungerer fint med den gratis version af Elementor plugin. Du behøver ikke købe Elementor Pro-versionen for at bruge vores plugin.

Spørg om hjælp via vores støtte sektion. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ja, vi har et væld af færdige Elementor-demoer og skabeloner, som du kan se på på forhånd. Her er forbindelsen til vores tilgængelige demoer.

Hver widget og udvidelse kan deaktiveres! Hvis du ikke har brug for noget, skal du bare deaktivere det, og ingen aktiver vil blive indlæst. Så du kan reducere den ekstra indlæsningstid. Så du er velkommen til at udnytte de bedste Elementor-sæt med den bedste Elementor-tilføjelse derude - ElementsKit!

Ja, sikkert! Tjek vores vidensbase her

ElementsKit har kørt i to år nu og har opnået mere end 3.00.000+ installationer. Vi har et dedikeret team til ElementsKit plugin.

Vi udgiver opdateringer til både ElementsKit lite og pro-versioner hver måned. Vi tilføjer også regelmæssigt nye funktioner baseret på popularitet.

Kontrollere vores køreplan her for at vide mere om kommende funktioner, vi planlægger at tilføje i ElementsKit.

Det er du meget velkommen til! Vi arbejder løbende på at forbedre ElementsKit. Det er meget sandsynligt, at vi reagerer på vores brugeres anmodninger. Hvis du har nogen idé om ElementsKit, del med os her.