Elementor-widgets och funktioner

De mest flexibla tilläggselementen för elementor sidbyggare står till ditt förfogande!

Recensionselement (2)

Möte (1)

PROFFS

Vanliga frågor (FAQs)

Ja, ElementsKit fungerar smidigt på multisites såväl som alla Elementor WordPress-webbplatser.

Självklart. ElementsKit fungerar bra med gratisversionen av Elementor-plugin. Du behöver inte köpa Elementor Pro-versionen för att använda vårt plugin.

Be om hjälp via vår supportavdelning. Vi är redo att hjälpa dig.

Ja, vi har massor av färdiga Elementor-demos och mallar som du kan titta på i förväg. Här är länken till våra tillgängliga demos.

Varje widget och tillägg kan inaktiveras! Om du inte behöver något, inaktivera det bara och inga tillgångar laddas. Så du kan minska den extra laddningstiden. Så, använd gärna de bästa Elementor Kits med det bästa Elementor-tillägget som finns – ElementsKit!

Ja visst! Kolla vår kunskapsbas här

ElementsKit har körts i två år nu och har uppnått mer än 3 00 000+ installationer. Vi har ett dedikerat team för ElementsKit-plugin.

Vi släpper uppdateringar för både ElementsKit lite och pro-versioner varje månad. Dessutom lägger vi regelbundet till nya funktioner baserat på popularitet.

Kolla upp vår färdplan här för att veta mer om kommande funktioner som vi planerar att lägga till i ElementsKit.

Du är varmt välkommen för det! Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra ElementsKit. Vi är mycket sannolikt att svara på våra användares förfrågningar. Om du har någon aning om ElementsKit, dela med oss här.