Elementor TablePress-widget

TablePress-widget er den mest kraftfulde tilføjelse til at designe dit bord med Elementor for at gøre dit bord fantastisk nu.

Miniaturebillede - Wpmet
se det i aktion

Bordstil Flip

Lav et vendestil-bord med fuldt tilpasseligt indhold på forsiden og bagsiden. TablePress giver dig mulighed for at vælge, hvilken flip-effekt du vil bruge, der passer bedst til din designstil.

Installer og aktiver TablePress-plugin for at arbejde med denne widget.

Rul til tabelstil

Måden tabeller præsenteres på i WordPress varierer fra den ene til den anden. Brug denne skabelon og lav scrollbare stiltabeller uden at bryde noget i designet.

Installer og aktiver TablePress-plugin for at arbejde med denne widget.

Bordstil stak

Lav en stack-stiltabel på din webside ved hjælp af tablepress responsiv widget. Vis dine data på en effektiv måde med tabeller foran din bruger efter behov på få minutter.

Installer og aktiver TablePress-plugin for at arbejde med denne widget.

Brugervenligt design

Brugervenligt design er den mest spændende del af widgetten. Du har alle funktioner til at skabe et responsivt og brugervenligt bord for at få bedre engagement med dine kunder.

Nem tilpasning

En masse tilpasningsfaciliteter til dit borddesign i henhold til dine krav, hvilket aldrig var for nemt før. Lad os skræddersy bordet med din kreativitet på det rigtige sted.

Ubegrænsede formularer

Gør dig aldrig standselig! Du har den ubegrænsede frihed og faciliteter til at lave ubegrænsede engagerende formularer på dit Elementor-websted. Byg ubegrænsede formularer ved hjælp af denne skabelonformularbygger.

Træk og slip sektioner

Du skal blot trække og slippe designsektioner og indholdsblokke ind i dit layout og arrangere dem for at tilpasse udseendet og følelsen af dine formularer. Den nemmeste og enkleste metode til at oprette formularer.

Skift stil og mere

Du kan oprette svævende tabeller, ændre farverne på baggrunden og rammen efter behov. Opret og administrer responsive tabeller, skift bordets stil sindssygt på Elementor WordPress-webstedet. Ved at bruge TablePress-widgetten kan du redigere data i en regnearkslignende grænseflade, så ingen kodning er nødvendig.

[INSERT_ELEMENTOR id="23092"]

TablePress-widget til Elementor

Byg en responsiv tabel for at vise dine data på en imponerende måde ved hjælp af vores widget. Lav en bedre visuel måde at vise data på ved at oprette tabeller i WordPress med TablePress. Øg din brugertilfredshed ved at indsamle relevante data, du gerne vil indsamle. Byg nemt formularer på dit websted, inklusive fuld kontrol over tilpasning, herunder titel, beskrivelse, skrifttypefarve, baggrundsfarve og mere. Lad os vise en engagerende formular på Elementor WordPress-webstedet med masser af tilpasningsmuligheder.