Att kämpa för att sälja ett hus på flera miljoner dollar som för närvarande finns på marknaden kommer inte att stoppa skådespelerskan och sångerskan Jennifer Lopez från att utöka sin fastighetssamling. Lopez har enligt uppgift lagt till en egendom på över 8 tunnland i Bel-Air förankrad av en herrgård med flera nivåer till sina fastighetsinnehav.

Fastigheten, komplett med ett visningsrum för 30 platser, en amfiteater med 100 platser och en baddamm med sandstrand och utomhusdusch, begärde cirka $40 miljoner, men J. Lo lyckades göra den till hennes för $28 miljoner. När Bronx-infödingen skaffar ett nytt hem i Kalifornien försöker hon sälja en inhägnad anläggning.

Svarta bönder i USA:s södra – inför fortsatta misslyckanden i deras ansträngningar att driva framgångsrika gårdar inledde de en rättegång som hävdade att "vit rasism" är skyldig till deras oförmåga att producera skördar och på motsvarande sätt bytte frön.

Jag tror att jag är tillbaka, du vill ha ett krig eller så vill du bara ge mig en pistol, allt har ett rostigt pris, antar jag. Du knivhögg priset rostigt, djävulen i ryggen vad bra att se dig igen.

Steve Jobs

Att kämpa för att sälja ett hus på flera miljoner dollar som för närvarande finns på marknaden kommer inte att stoppa skådespelerskan och sångerskan Jennifer Lopez från att utöka sin fastighetssamling. Lopez har enligt uppgift lagt till en egendom på över 8 tunnland i Bel-Air förankrad av en herrgård med flera nivåer till sina fastighetsinnehav. Fastigheten, komplett med ett visningsrum för 30 platser, en amfiteater med 100 platser och en baddamm med sandstrand och utomhusdusch, begärde cirka $40 miljoner, men J. Lo lyckades göra den till sin för $28 miljoner. När Bronx-infödingen skaffar ett nytt hem i Kalifornien försöker hon sälja en inhägnad anläggning.

Lopez har enligt uppgift utökat sitt riktiga hem i Kalifornien

Lo lyckades göra den till sin för $28 miljoner. När Bronx-infödingen skaffar ett nytt hem i Kalifornien försöker hon sälja en gated anläggning i Golden State. Den 17 000 kvadratmeter stora Hidden Hills-fastigheten med utsikt över bergen har nio sovrum, inklusive en mastersvit med privat terrass och en underhållningsflygel, som inkluderar en teater med 20 platser, dansstudio och inspelningsstudio. Kinas yngsta kvinnliga miljardär har lastat av sin takvåning i triplex i Sydney.

Den 17 000 kvadratmeter stora Hidden Hills-fastigheten med utsikt över bergen har nio sovrum, inklusive. master svit med privat terrass och en nöjesflygel.

Efter år av glödhet tillväxt, sjönk priserna på lyxhus i Sydney för första gången på flera år, och halkade 1% mellan andra kvartalet och tredje kvartalet 2018, enligt den senaste rapporten från mäklarfirman Knight Frank. Den nästan 6 500 kvadratmeter stora lägenheten har vidsträckt utsikt.

Fastigheten, komplett med ett 30-sits visningsrum, en 100-sits förstärkare
värmare och en baddamm med sandstrand

Hon försöker sälja en gated anläggning i Golden State. Den 17 000 kvadratmeter stora Hidden Hills-fastigheten med utsikt över bergen och staden har nio sovrum, inklusive en mastersvit med privat terrass och en underhållningsflygel, som inkluderar en teater med 20 platser

Lopez har enligt uppgift lagt till sitt fastighetsinnehav med åtta plus

Den 17 000 kvadratmeter stora Hidden Hills-fastigheten med utsikt över bergen och staden har nio sovrum, inklusive en mastersvit med privat terrass och en underhållningsflygel, som inkluderar en teater med 20 platser.

Svarta bönder i USA:s södra – inför fortsatta misslyckanden i sina ansträngningar att driva framgångsrika gårdar inledde de en rättegång som hävdade att "vit rasism"