At kæmpe for at sælge et hus til flere millioner dollars på markedet, vil ikke forhindre skuespillerinden og sangerinden Jennifer Lopez i at udvide sin ejendomssamling. Lopez har angiveligt tilføjet en ejendom på mere end 8 hektar i Bel-Air forankret af et palæ på flere niveauer til sine ejendomsejendomme.

Ejendommen, komplet med et 30-sæders screeningslokale, et 100-sæders amfiteater og en svømmedam med sandstrand og udendørs bruser, spurgte omkring $40 millioner, men J. Lo formåede at gøre det til hendes for $28 millioner. Da den indfødte Bronx anskaffer sig et nyt hjem i Californien, forsøger hun at sælge et lukket område.

Sorte bønder i det sydlige USA – stillet over for en fortsat fiasko i deres bestræbelser på at drive succesrige farme, lancerede de en retssag, hvor de hævdede, at "hvid racisme" er skyld i deres manglende evne til at producere afgrødeudbytte og derved skiftede frø.

Jeg tænker, jeg er tilbage, du vil have en krig, eller du vil bare give mig en pistol, alt har en rusten pris, tror jeg. Du stak pris rusten, Djævelen i ryggen hvor godt at se dig igen.

Steve Jobs

At kæmpe for at sælge et hus til flere millioner dollars på markedet, vil ikke forhindre skuespillerinden og sangerinden Jennifer Lopez i at udvide sin ejendomssamling. Lopez har angiveligt tilføjet en ejendom på mere end 8 hektar i Bel-Air forankret af et palæ på flere niveauer til sine ejendomsejendomme. Ejendommen, komplet med et 30-sæders screeningslokale, et 100-sæders amfiteater og en svømmedam med sandstrand og udendørs bruser, spurgte omkring $40 millioner, men J. Lo formåede at gøre det til hendes for $28 millioner. Da den indfødte Bronx anskaffer sig et nyt hjem i Californien, forsøger hun at sælge et lukket område.

Lopez har angiveligt tilføjet sit rigtige hjem i Californien

Lo formåede at gøre det til hendes for $28 mio. Da den indfødte Bronx får et nyt hjem i Californien, forsøger hun at sælge et lukket område i Golden State. Den 17.000 kvadratmeter store Hidden Hills-ejendom med udsigt over bjergene kan prale af ni soveværelser, inklusive en mastersuite med privat terrasse og en underholdningsfløj, som omfatter et 20-sæders teater, dansestudie og optagestudie. Kinas yngste kvindelige milliardær har læsset sin triplex penthouse af i Sydney.

Den 17.000 kvadratmeter store Hidden Hills-ejendom med udsigt over bjergene kan prale af ni soveværelser, inklusive. master suite med privat terrasse og en underholdningsfløj.

Efter år med hvidglødende vækst, faldt priserne på luksushuse i Sydney for første gang i årevis og faldt 1% mellem andet kvartal og tredje kvartal af 2018, ifølge den seneste rapport fra mæglerfirmaet Knight Frank. Den næsten 6.500 kvadratmeter store lejligheden har en flot udsigt.

Ejendommen, komplet med et 30-sæders screeningsrum, en 100-sæders forstærker
varmeanlæg og en badedam med sandstrand

Hun forsøger at sælge et lukket område i Golden State. Den 17.000 kvadratmeter store Hidden Hills-ejendom med udsigt over bjergene og byen har ni soveværelser, inklusive en mastersuite med privat terrasse og en underholdningsfløj, som omfatter et 20-sæders teater

Lopez har angiveligt tilføjet sin ejendomsbesiddelse med en otte-plus

Den 17.000 kvadratmeter store Hidden Hills-ejendom med udsigt over bjergene og byen kan prale af ni soveværelser, inklusive en mastersuite med privat terrasse og en underholdningsfløj, som omfatter et 20-sæders teater.

Sorte bønder i det sydlige USA – stillet over for fortsat fiasko i deres bestræbelser på at drive succesrige farme, indledte de en retssag med påstand om, at "hvid racisme"